reis naar wuppertal

Praktische informatie

Bij een reis komt heel wat kijken. Wij staan graag in voor de organisatie van de reis, dus we geven je alvast wat praktische informatie en afspraken mee.

Opstappen

Wij werken met vaste opstapplaatsen waaruit je gemakkelijk kan kiezen op basis van je woonplaats. De opstapplaats reserveer je gewoon mee met de boeking van je reis zelf.

Indien nodig, halen wij je ook op bij je thuis (tot max. 4 personen) tegen een marktconform tarief per persoon:

  • Wachtebeke + 10 km: € 15 /reis
  • Wachtebeke + 30 km: € 25 /reis
  • Wachtebeke + meer dan 30 km: na overleg

Reisdocumenten en verzekering

Minimum één week voor de afreis ontvang je van ons alle reisdocumenten via de post of via e-mail. Naast wat praktische details vind je daarin vooral informatie over tijdstip van vertrek en opstapplaats. Contacteer je ziekenfonds of bank i.v.m. je reis- of ziekteverzekering. Onze autocars zijn uiteraard verzekerd volgens de wettelijke bepalingen. TIP: Vraag zeker je Europese ziekteverzekeringskaart aan!

In de bus:

Je plaats in de bus wordt bepaald op basis van de volgorde van je inschrijving. Alle plaatsen gelijk waar in de bus, zijn voorzien van hetzelfde type comfort. Ervaar je alsnog enige ongemakken tijdens de reis, laat het dan zeker weten aan onze chauffeur, die het nodige zal doen om je te helpen. Wij vragen om bagage te beperken tot 1 koffer (normale afmetingen) en 1 handbagage per persoon.

  • Alle prijzen vermeld per persoon. Aspecten die als facultatief of optioneel omschreven staan, zijn niet in de prijs inbegrepen. Dranken, persoonlijke en andere niet omschreven uitgaven zijn niet inbegrepen in de prijs.
  • Wij behouden ons het recht om een toeslag te rekenen op brandstofprijzen indien deze abnormaal zouden stijgen.
  • Annulaties dienen schriftelijk met een geldig attest doorgegeven te worden, per mail of per brief. Annulatiekosten voor hotel, restaurant, bezoeken zijn afhankelijk volgens de voorwaarde van de betrokken instanties.