ONZE GESCHIEDENIS

V.D.VOORDE opgericht op 01/01/1982.
Altijd geleid door Rita Van De Voorde en vanaf 2007 samen met haar echtgenoot Luc Baeke en de enige dochter Virginie.
Vanaf 2020 werd de firma Van De Voorde opgenomen in de groep Hansea om zich nog sterker en beter op de markt te kunnen profileren.

ONZE MISSIE

Wij willen op een kwalitatieve, betrouwbare en vernieuwende manier busreizen aanbieden die mensen aanspreken en waarvan mensen zorgeloos kunnen genieten. Als klein familiebedrijf streven wij naar een persoonlijke service voor onze klanten. Onze chauffeurs en medewerkers liggen ons nauw aan het hart omdat wij steeds op hen kunnen rekenen voor professionaliteit en veiligheid. Autocars bieden wij aan in het teken van comfort en flexibiliteit, voor alle groepen, groot of klein.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit de allerbeste chauffeurs zodat u gedurende uw reis rustig kunt genieten. Goede chauffeurs zijn technisch onderlegt, stressbestendig en beschikken over veel ervaring en sociale vaardigheden. Ze maken er iedere reis een erezaak van om u veilig en met de glimlach naar de mooiste bestemmingen te brengen.

Ze kennen en respecteren alle veiligheidsvoorschriften en leven de verkeersreglementering in alle omstandigheden na. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd vanuit de FBAA (Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemingen en van Reisorganisatoren) op het gebied van vakbekwaamheid en zijn verplicht om zich regelmatig bij te scholen. Onze chauffeurs zijn er voor u en zullen u graag helpen en uw vragen beantwoorden.

Onze chauffeurs houden rekening met de wettelijk verplichte rij- en rustdagen.
Tijdens de nachtreizen rijden de chauffeurs om beurt en nooit langer dan wettelijk.