ONZE GESCHIEDENIS

V.D.VOORDE opgericht op 01/01/1982 door Arthur Van De voorde ondersteund door zijn 4 zonen en dochter Rita . Na enkele jaren verlieten de 4 broers het bedrijf en bouwde Rita samen met haar echtgenoot Luc, die ook reeds jaren meeliep in het bedrijf, verder aan de toekomst. In november 2007 voegde de enige dochter Virginie zich toe tot het team. ONZE MISSIE Wij willen op een kwalitatieve, betrouwbare en vernieuwende manier busreizen aanbieden die mensen aanspreken en waarvan mensen zorgeloos kunnen genieten. Als klein familiebedrijf streven wij naar een persoonlijke service voor onze klanten. Onze chauffeurs en medewerkers liggen ons nauw aan het hart omdat wij steeds op hen kunnen rekenen voor professionaliteit en veiligheid. Autocars bieden wij aan in het teken van comfort en flexibiliteit, voor alle groepen, groot of klein.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit de allerbeste chauffeurs zodat u gedurende uw reis rustig kunt genieten. Goede chauffeurs zijn technisch onderlegt, stressbestendig en beschikken over veel ervaring en sociale vaardigheden. Ze maken er iedere reis een erezaak van om u veilig en met de glimlach naar de mooiste bestemmingen te brengen.

Ze kennen en respecteren alle veiligheidsvoorschriften en leven de verkeersreglementering in alle omstandigheden na. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd vanuit de FBAA (Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemingen en van Reisorganisatoren) op het gebied van vakbekwaamheid en zijn verplicht om zich regelmatig bij te scholen. Onze chauffeurs zijn er voor u en zullen u graag helpen en uw vragen beantwoorden.

Onze reisprogramma’s houden rekening met de wettelijk verplichte rustdagen van de chauffeur.
Tijdens de nachtreizen rijden de chauffeurs om beurt en nooit langer dan wettelijk.