8-daagse Kirchberg in Tirol

17 - 24 Juli 2021

Omschrijving

Wegens de COVID 19 hebben we deze reis verzet naar 17-24/07/2021!

Zijn geografische ligging maakt Kirchberg tot het ideale vertrekpunt voor excursies. Tussen Salzburg en de Brennerpas dienen zich mogelijkheden van elke aard aan om nieuwe dingen te ontdekken.

De schoonheid en het unieke karakter van het berglandschap rondom Kirchberg/Kitzbühel nodigen ’s zomers, met hun sappig groene weiden, wouden en almen, tot sprookjesachtig mooie wandeltochten uit. Het sportaanbod is groot: mountainbiken, paragliden, golfen, paardrijden, zwemmen in het meer of in een van de drie romantische bergmeren met drinkwaterkwaliteit, …Desalniettemin is onze regio een geheime tip gebleven voor natuurliefhebbers en voor hen die de rust opzoeken.

Kirchberg in Tirol ligt midden in het hart van de Kitzbüheler Alpen en is ook een ideaal vertrekpunt voor talrijke excursiebestemmingen.
Maak kennis met wildromantische valleien, beleef „puur natuur” in het nationale park Hohe Tauern of bereik evenzeer binnen een korte tijd een van de bekoorlijke stadjes Innsbruck, Kufstein of Salzburg … Dat is vakantie waarnaar uw hart verlangt.

Planning

Dag 1: vertrek uit Wachtebeke om 4u

Dag 2-7 : facultatieve uitstappen of vrije tijd

Dag 8: na het ontbijt om 8ù vertrekken we terug naar huis.

Hotel

Dit onlangs gerenoveerde **** hotel ligt aan een rustige zijstraat in het centrum van het pittoreske stad Kirchberg in Tirol.

Hotel Zentral heeft een liefdevolle inrichting en beschikt over comfortabele kamers en een ontspannend spa-gebied op 180 m².

Laat u verwennen met de culinaire hoogstandjes en fijne wijnen in de harmonieuze sfeer van één van de 4 restaurants van het hotel.

“Halfpension premium” hebben wij gekozen:

  • Begroetingsschnaps
  • rijkelijk gevuld ontbijtbuffet
  • 4 gangen avondmenu
  • 1 x per week grillavond ( bij mooi weer in tuin)
  • 2 x per week gebruik van welness ( 16ù tot 21ù)
  • dagelijks huiswijn, bier van het vat en koude frisdranken van 12ù tot 20ù30 !!!
  • 1 koffienamiddag met gebak
  • dagelijks lunchpakket of middagsnack (2 gangen) besteld voor 12ù

De vele restaurants, bars en winkels liggen op slechts een steenworp afstand van Hotel Zentral.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Kirchberg in Tirol.